آجیل ها بسیار مغذی هستند. یک اونس (28 گرم) آجیل مخلوط حاوی:
کالری: 173
پروتئین: 5 گرم
چربی: 16 گرم، شامل 9 گرم چربی تک غیراشباع
کربوهیدرات: 6 گرم
فیبر: 3 گرم
ویتامین E: 12 درصد از RDI
منیزیم: 16 درصد از RDI
فسفر: 13 درصد از RDI
مس: 23 درصد از RDI
منگنز: 26 درصد از RDI
سلنیوم: 56 درصد از RDI
برخی از آجیل ها نسبت به سایرین دارای مواد مغذی خاصی هستند.
آجیل مخلوط بسته بندی طرفداران بسیاری دارد.
به عنوان مثال، تنها یک آجیل برزیلی بیش از 100 درصد از مصرف روزانه مرجع (RDI) سلنیوم را تامین می کند.
محتوای کربوهیدرات آجیل بسیار متغیر است.
فندق، آجیل ماکادمیا و آجیل برزیلی کمتر از 2 گرم کربوهیدرات قابل هضم در هر وعده دارند، در حالی که بادام هندی تقریباً 8 کربوهیدرات قابل هضم در هر وعده دارد.
همانطور که گفته شد، آجیل به طور کلی یک غذای عالی برای خوردن در رژیم غذایی کم کربوهیدرات است.
آجیل سرشار از چربی، کربوهیدرات کم و منبع بسیار خوبی از چندین ماده مغذی از جمله ویتامین E، منیزیم و سلنیوم است.
آجیل نیروگاه های آنتی اکسیدانی هستند.
آنتی اکسیدان ها، از جمله پلی فنول های موجود در آجیل، می توانند با خنثی کردن رادیکال های آزاد – مولکول های ناپایداری که ممکن است باعث آسیب سلولی و افزایش خطر بیماری شوند، با استرس اکسیداتیو مبارزه کنند.
یک مطالعه نشان داد که گردو نسبت به ماهی ظرفیت بیشتری برای مبارزه با رادیکال های آزاد دارد.
تحقیقات نشان میدهد که آنتیاکسیدانهای موجود در گردو و بادام میتوانند از چربیهای ظریف سلولهای شما در برابر آسیبدیدگی در اثر اکسیداسیون محافظت کنند.
در یک مطالعه بر روی 13 نفر، خوردن گردو یا بادام باعث افزایش سطح پلی فنول و کاهش قابل توجه آسیب اکسیداتیو در مقایسه با یک وعده غذایی شاهد شد.