به همین ترتیب، در شوید خشک مرغوب می تواند یک عمل دافع داشته باشد و برای جلوگیری از نیش پشه بدون ایجاد تحریک یا خارش به دلیل کاربرد آن بر روی پوست انسان مفید باشد، همانطور که در تحقیقات منتشر شده در سال 2005 نشان داده شده است.
عصاره شوید همچنین در جوندگان نشان داده شده است که در کاهش استرس و بهبود حافظه مفید است نحوه استفاده از شوید در آشپزی
بهترین پیشنهادات در تجهیزات و تغذیه
شوید مانند سایر گیاهان را می توان به صورت تازه یا خشک استفاده کرد در مورد دوم، تمام مواد مغذی آن و همچنین طعم و عطر آن غلیظ می شود.
افزودن آن به غذاهای ما می تواند به کاهش مصرف نمک یا سدیم کمک کند و با ماهی یا محصولات لبنی بسیار خوب است.
با شوید می توانیم هر چیزی از سس یا سس گرفته تا سالاد، املت با سبزیجات تازه ، سیب زمینی سوخاری یا کرم کدو حلوایی با شوید درست کنیم.
شوید گیاهی معطر با شخصیت و تاریخچه فراوان
شوید تازه در آشپزخانهاشتراک گذاریتوییت هاارسالواتس اپنوشته برتا روئدا 29 اکتبر 2020این گیاه معطر از خانواده چتریان به اندازه کاربردها و خواص آن سابقه تاریخی دارد.
منشأ آن در آسیا و شرق مدیترانه است: مصریان، یونانی ها و رومی ها به دلیل خواص آرام بخش و آنتی اکسیدانی آن اغلب به عنوان یک گیاه دارویی از آن استفاده می کردند
خاستگاه شوید: از مصریان باستان تا شارلمانی
منشا باستانی آن در حوضه دریای مدیترانه و آسیای صغیر رخ می دهد در این منطقه از جهان است که تاریخ شگفت انگیز این ماده آغاز می شود.
مصریها مصرفکنندگان دائمی شوید بودند، گیاهی که برای اثر آرامبخش و دارویی آن ارزش قائل بودند و همچنین از آن بهعنوان شلوار در مومیاییسازی شخصیتهای مهم جامعه استفاده میکردند.
جالب اینجاست که در مقبره فرعون مصری آمنهوتپ دوم، که در سال 1400 قبل از میلاد درگذشت و مقبره او در سال 1898 توسط باستان شناس ویکتور لورت، در گورستان معروف دره پادشاهان کشف شد، آثاری از شاخه ها کشف شده است.